Sea Side

carousel_morske_hlubiny

 

sea side

Nová kolekce „Sea Side“ je tady. Dostala do názvu dva mořské koníky, což napovídá, o čem je.

Vybrali jsme odstíny modré a žlutou. Modrá jako oceán, jehož barvy se mění na různých místech, zatímco žlutá zastupuje slunce.

        

 

A nejen modrá

 

Dovolená… také vám hned vyskočí myšlenky jako cestování, památky, turistika, hrady, zámky, historie? Máte rádi suvenýry? Nebo hledáte ten správný dárek z cest? Koukněte po našich kravatách s motivy Prahy, Brna, Pražského hradu či Karla IV.

 

   

zbláznili jsme se

Nebojte, ještě jsme se nepomátli i když sluníčko peče o stošest, „Sea Side“ nositelná je! Jako vždy platí zlaté pravidlo – jeden výrazný kousek, zbytek outfitu v neutrálních barvách.

Pro více extravagance nakombinujte dva vzory. Potřebujete radu? Čtěte dál.

Cool motýlek, kapesníček a fusakle pro chladnější večery. Bláznovství? Ne, ne…

 

 

Fusakle

Ano, ale pozor nikoli do sandálů, do těch pouze bosí. Módním trendem je nosit výrazné ponožky, které upoutají každého. Jedná se o různobarevné, vzorované, pánské ponožky, jež vykukují z bot. I ty najdete na našem e-shopu.


 

soutěž na faceboku

  • Napište pod příspěvek o „Sea Side“ komentář v němž uvedete, který výrobek z této kolekce se vám líbí nejvíce. Dejte like tomuto příspěvku a my v pátek 22.6. 2018 vylosujeme náhodně jednoho z vás, kterému zcela zdarma zašleme kapesníček. Stačí kliknout na náš Facebook.

  

Buď originál

Co když si na mě budou lidé ukazovat, klepat na čelo, vrtět hlavou? Naše odpověď? No a?! Nechcete být přece jedna z oveček ve stádě – nosit, co nosí ostatní, dělat to co dělají ostatní, protože vy nejste „ostatní“. Buďte jedineční a originální, žijete jen jednou!


S.O.S.

Potřebujete inspiraci jak zkombinovat „Sea Side“ a nejen ji? Chcete být rebel, ale nevíte přesně jak na to? Klid, jsme tu my. Sledujte náš vymazlený Instagram společně s Facebookem, kde najdete: nápady, rady, tipy a triky.

Nezapomínejte ani na Youtube a Twitter, kde se dozvíte spoustu dalších informací.

 

Zpět do obchodu