Den učitelů

28. března slaví učitelé svůj den a my nesmíme zapomenout na toho „největšího" - učitele národů Jana Amose Komenského, který i přes svůj těžký život myslel na dobro ostatních lidí.

Tento velmi vzdělaný muž napsal spoustu knih, zavedl metodu "škola hrou" a svými činy se nezapomenutelně vryl do naší historie.

 

Malý dárek vždy potěší

Obdarujte svého kantora malým drobným dárkem. Poděkujte tak za péči, trpělivost a pevné nervy.

Tato aktuální kolekce se nese ve vzoru brýlí, který je velmi oblíbený a trendy, takže si jej nenechte ujít. Samozřejmě jsme mysleli i na paní učitelky, které ocení šátky z velmi příjemného materiálu. Horkou novinkou jsou šátky s motivy jednotlivých školních předmětů jako například výtvarná výchova, český jazyk, cizí jazyky, matematika společně s fyzikou, hudební výchova.

 

Cool učitel

Ukažte, že patříte mezi moderní cool učitele, který se před žádným módním hitem neschová do vytahaného, křídou umazaného svetru . Vytvořte si outfit z aktuální kolekce a zaujměte své studenty.

 

Brokát

Do této kolekce jsme zařadili i brokáty z období Jana Amose Komenského. Naše brokáty jsou vhodné k šití historických nebo i divadelních kostýmů.

Chystáte divadelní hru nebo si chcete ušít dobový kostým z 16.- 17. století? Prohlédněte si naši nabídku a rozhodně najdete ten, který hledáte.

Zpět do obchodu