Electric blue

carousel_ELEKTRIC_BLUE_ok_1

Electric blue

 

Star

Stojíte na pódiu všude jen ticho a tma, najednou na vás zamíří kužel modrého světla,  vy začnete zpívat váš největší hit, sen každého člověka. Snad všichni jsme toužili být za hvězdu jako v americkém videoklipu či z plakátu na horkou hollywoodskou novinku.  Elegance, luxus a přepych by měl přímo tryskat z vašeho outfitu. To není žádný problém, máme pro vás  "Electric blue", se kterou si splníte sen alá Hollywood Star.

Kolekce oplývá modrými tóny od elektrizujících tyrkysových odstínů po elegantní královsky modrou, která se v posledních letech prodrala do pánských šatníků, jelikož patří mezi nejoblíbenější odstíny.

 

 

 

Proč modrá?

 

Modrá evokuje klid, nekonečnost, symbolizuje klidnou vodu a nebe. Díky uklidňujícím účinkům je vhodná k výmalbě ložnice či pracovny. Reprezentuje uvolněný temperament, věrnost, důvěru, lásku a oddanost. Z hlediska vztahu k chuti představuje sladké, proto se tato barva používá  na obalech cukru. Modrá dále symbolizuje tradici a matriarchát.

Využívá se jako "firemní" barva, jelikož asociuje se stabilitou a konzervatismem. Světlejší odstíny jako například azurová či tyrkysová jsou spojovány s magickými účinky.

Zpět do obchodu