Peacock

Peacock

Nová kolekce "Peacock"  přináší do vašeho šatníku jedinečné barvy, které jsou žhavým hitem letošního podzimu. Tyrkysová, petrolejová, zelená společně s rezavou vám  vykouzlí skvělý módní look, na který můžete být pyšný jako páv. Onen páv nám byl inspirací pro tuto kolekci. S "Peacock" se můžete po ulicích promenádovat s hlavou vztyčenou.

 

Zmíněné barvy protrhly klasické kombinace vínové, hořčicové a odstínů hnědé, čímž  se rozšířilo podzimní spektrum barev. Jiní používají tyto odstíny jen jako prosvětlovací prvky, my jsme tento fakt vzali jako challenge, přijali jsme ji, posunuly na vyšší level a postavili na ní úplně celou kolekci. Troufalé, že?

 

 kravata_kapesnicek_tyrkys_zelena_1                kravata_kyticka_kapesnicek_ryps_rezava               motylek_tyrkys_kyticka_kapesnicek_kolecko_cervena

Kouzlo nechtěného

Paví oka, puntíky, kytičky, tečky, ano takové vzory naleznete v nové kolekci "Peacock". Jak kombinovat a nešlápnout úplně vedle? Jednoduše, prohlédněte si oufity, které můžete koupit na našem eshopu či na prodejnách v Praze, Brně, Plzni, Moravské Třebové, Rýmařově.

 

Na outfitech vidíte jak přeci jen lze skombinovat dva na první pohled zcela šílené vzory. Tajemství? To spočívá v jediném - nebát se. Ano, pouhá odvaha  vám dopomůže k vystylování a originalitě, ono někdy i kouzlo nechtěného zapůsobí lépe než-li outfit, který jste poctivě vybírali několik hodin.

 

 

 

Pevné základy

Pouze na pevných a kvalitních základech můžete postavit dům, kariéru nebo outfit. Co je základem outfitu? Spodní prádlo, to musí být nejkvalitnějším prvkem  šatníku každého člověka, jelikož přiléhá nejvíce k tělu na nejchoulostivějších místech. Rozhodně na něm nešetřete, vybírejte pouze přírodní prodyšné a savé materiály, které umožní vaší pokožce dýchat.

   

Kde ho najdete?

No přeci u nás na e-shopu stačí kliknout.

 

Košile

Vybírali jsme luxusní pánské košile značky Seidensticker, jenž vynikají  svou elegancí a kvalitním provedením. V naší nabídce najdete pět druhů košilí s různými vzory, jenž uspokojí i ty náročnější z nás. Díky úpravě Easy iron se nemusíte ztrácet čas zdlouhavým žehlením, což je vždycky plus.

 

      KOSILE_SEIDENSTICKER_01_233137_KYTKA_MODRA_TKANA   

 

Hedvábí

Móda hlásí návrat k přírodním materiálům a protože si své zákazníky rádi hýčkáme zařadili jsme do "Peacock" hedvábí, to dodá na luxusu vašemu celkovému vzhledu.

 

Co ještě?

"Kravata nebo motýlek, kapesníček, hezká košile, to je klasika, ale čím se ještě dostylovat?" Poohlédněte se po našich nových manžetových knoflíčcích, zde by se našli milovníci piva či vína, jelikož nabízíme knoflíčky i s takovým designem. Kravatu dolaďte o sponu do ní, nezapomeňte přikoupit luxusní koženou pánskou tašku a vyrazte do ulic, samozřejmě s hlavou vzhůru!

 

     

 

 


Zpět do obchodu