Přineste si domů jaro s trendy barvami roku 2022

Ve vzduchu je čím dál více cítit jaro. Venku zpívají ptáci, začínají rozkvétat květiny a trávníky se pomalu zelenají. Pokud si chcete jaro přinést i do svého domu, nechte se inspirovat barevnými ubrusy, v trendy barvách, roku 2022, které se hodí nejen na velikonoční tabuli, ale také k oslavám přicházejícího jara.

Trendy hnědá

Hnědá barva je neutrální barva, která nechá vyniknout jiné barvy, avšak skvěle je podtrhne a doplní. Je symbolem přirozenosti, přírody, stability, praktičnosti a komfortu. Psychologové tvrdí, že hnědou upřednostňují lidé se zalíbením v kvalitních věcech, za které neradi zbytečně utrácejí peníze.

Hnědá v interiéru

Na stěnu se hodí spíše světlejší odstíny hnědé. Na nábytku lze použít ve všech odstínech. Jako doplněk je úchvatné zakomponovat závěs, záclonu, či potah na pohovku – vše lze ušít také z brokátu, který dodá interiéru vznešenost. Ubrus je skvělým celoročním doplňkem. 

nová hnědá nová hnědá 2
hnědá6
hnědá2 hnědá4
květy

Jarní zelená

Symbol přírody, klidu, mládí a harmonie, to je zelená barva. Je barvou uklidnění, která napomáhá regeneraci a načerpání nové síly. Je úzce spjatá s jarem, kdy vše kvete a probouzí se k životu.

Zelená v interiéru

Pokud do interiéru zařazujeme zelenou, musíme mít na mysli, že světlé odstíny odráží světlo a tmavé naopak pohlcují.

Pro mnoho lidí je zelená oblíbená při malování a nakupování bytových doplňků. Hodí se téměř do každé místnosti, pouze kuchyně by neměla být zelenou pohlcena. Platí, že méně je více, proto je ideální jarně zelený ubrus.

zelená2 zelená5
zelená4
zeená zelená3

Neutrální žlutá

Královna mezi barvy, to je trendy žlutá. Barva Slunce, jara i léta, která je velmi oblíbená v každé domácnosti. Skvěle působí na naši psychiku a duševní rozpoložení.

Žlutá v interiéru

Pro mnohé možná velké překvapení, avšak žlutá barva se hodí do každé místnosti, bez výjimky. Největší uplatnění najde v malých pokojích, do kterých je třeba vnést více světla a opticky zvětšit. Pro nahnání pozitivní energie do interiéru a oživení místností, jsou vhodné žluté doplňky – do ložnice a obývacího pokoje polštářky, deka či povlečení, do kuchyně například ubrus či závěs.

žltá3 žlutá4
žlutá6
žlutá žlutá2
Zpět do obchodu