Sbohem podzime

Je čas se rozloučit

Podzimní sezónu opouštíme s kolekcí "Sbohem podzime", kterou najdete pouze na našich prodejnách v Praze, Plzni, Brně, Moravské Třebové a Rýmařově. Tuto fialově laděnou kolekci, pojímáme jako rozloučení s krásným slunným podzimem, který nám již přechází do sychravých, chmurných a deštivých dní.

 

 

 

Fialové bláznovství

Temnější fialové tóny jsou oblíbenou podzimní barvou u žen i mužů. Ženy rády sahají po burgundy barvě především v líčení - rtěnka, oční stíny. Muži si tento odstín oblíbili nejvíce na košilích a doplňcích jako například kravata, motýlek, askot.

Právě askot je "must have" šatníku každého gentlemana. Proč je tomu tak? Askot neboli kravatošála se váže přímo na krk, takže krásně zahřeje, což rádi oceníte v těchto dnech. Dalším z mnoha plusů tohoto doplňku je, že posune na úplnou špici elegance celkový dojem outfitu.

 

 

Zútulněte si své bydlení

Není nad to se vracet do teplého a útulného domova, po dlouhém dni v práci, kdy jste ke všemu stihli zmoknout při cestě domů. Jak si dopřát pohodu a uklidnit si pocuchané nervy?

Ruční práce uklidňují, proto jsou v poslední době tolik oblíbené omalovánky pro dospělé, my vám můžeme doporučit například šití. Proč zrovna šití? Zaprvé se odreagujete, zadruhé svůj výrobek můžete mít hmatatelný, zatřetí oceníte dekorativní, ale i praktickou funkčnost. Ušijte si například polštář se závěsy z brokátu, které budou to pravé ořechové pro vaši ložnici či obývací pokoj. Vybrali jsme pro vás několik dezénů, stačí pouze kliknout.

   

 

 

 

 

Zpět do obchodu