Bubbles

slider_bubble3a

Mýdlová bublina

Přicházíme s další úchvatnou letní kolekcí "Bubbles". Inspirací se nám staly mýdlové bubliny. Jejich neustále měnící se barvy, lehkost a krása. V horkých letních dnech nechce nikdo nosit temné pochmurné barvy, všichni máme náladu na pestrobarevné outfity, ty jsme pro vás také vytvořili.

 

 

OOTD

Neboli - outfit of the day. Vytvořili jsme skvělé, jak už volnočasové, tak i formálnější looky, které určitě oceníte. Nezapomněli jsme na žádnou věkovou kategorii, ba naopak chceme dokázat, že věk není omezení. Nebojte se vystylovat na zahradní párty, narozeninovou oslavu, svatbu či obchodní večírek.

 

Party time

Léto je nejlepším obdobím, kromě vánoc, k uspořádání nějaké rodinné sešlosti nebo posezení s přáteli. I s tímto vám můžeme pomoci. Super ubrusy, látkové ubrousky, utěrky, stínící plachta, osušky, teepee stan pro děti, dokonce houpací síť, to vše vám dopomůže k titulu "Nejlepší  hostitel". Materiál k výrobě najdete na našem e-shopu.

  

Jak na to?

Vyrobit teepee není vůbec složité budete potřebovat nejlépe 5 stejně dlouhých větví či dřevěných hranolů, látku, koníka či rýsováčky k připnutí látky na hranoly, provázek.

 

TIP: Teepee je vhodné jak do dětského pokoje tak i jako "schovka" v zahradě. Pro outdoorovou verzi vyzkoušejte materiály z našeho dalšího e-shopu, který se zaměřuje na stínící plachty a rozhodně neprohloupíte.

 

Je hic

Přemýšlíte o víkendu s rodinou někde u vody? Klidně vyrazte. Nezapomeňte si s sebou zabalit důležité věci jako opalovací krém, repelent, ale také osušky, velkou kabelku pro dámy, do níž by zabalila celou rodinu i s polovinou obýváku.

 Kde takovou kabelku sehnat? Přece u nás. Prodáváme luxusní, prostorné, víceúčelové kabelky značky LASKARA, na prodejnách v Rýmařově a Plzni.

 

 

Cestování autem = peklo

Už dávno ne. Máte obavy o zadní sedadla, jelikož vaše děti v autě jedí, pijí, pes slintá, poskakuje, ratolestem se může udělat nevolno a "nehoda" je na světě? Jak takové situaci předejít? Nainstalujte do svého čtyřkolového miláčka náš ochranný potah, ten zadrží veškeré tekutiny, špínu a ani psí drápky nebudou mít žádnou šanci.

 

Na mou duši

Potah jsme pořádně otestovali. Výsledky testu se dočtete ve článku "Ochranný potah do auta".

 

Zpět do obchodu