Ochranný potah do auta

Dovolená či výlet se psem

Pomalu se nám blíží období dovolených a výletů. Výlet se psem již nebude noční můrou žádného pánečka, jelikož náš potah vás zbaví obav ze špinavých a uslintaných sedadel.

 

 

K čemu všemu se dá použít?

Ochranný potah není určen jen pro mazlíčky, je vhodný i pro převoz rostlin, stavebních materiálů a dalších předmětů, které by mohly poškodit nebo zašpinit zadní sedadla či kufr vašeho auta.

 

Jak jej nainstalovat?

Potah se upevňuje pomocí šňůrek zavázáním kolem opěrek hlavy.

 

Údržba

Podrobili jsme potah zátěžovou zkouškou. Nechali jsme labradora Daddyho nespočetněkrát skočit do auta na připravený potah, kam si přinesl klacky, hračky a svého dalšího psího kamaráda . Potah vydržel 40 kg Daddyho váhy, psí hrátky, drápy, sliny, bláto, rozštěpené klacky, rozsypaný stavební materiál, to vše bez jediného protrhnutí, či vytažené nitě. Stačilo jej pak vyprášit, vyprat na 40°C a byl opět jako nový.

Samozřejmě, že si náš model zasloužil nakonec pořádné podrbání s velkou pochvalou.

 

Parametry

Potah má rozměr 140 x 140 cm, což považujeme za ideální velikost. My jsme jej použili v autě značky Škoda Octavia, kde byl přesně velký. Použitý materiál má voděodolnou úpravu, skládá se ze 100% polyesteru, lze jej žehlit a prát na 40°C.

 

Na zakázku

Potřebujete jiný rozměr, materiál či barvu? Napište nám vaše požadavky a rádi vám vyhovíme, protože my se řídíme heslem Náš zákazník, náš pán.

 

 

Sdílejte – pochlubte se

Vyfoťte se s naším potahem, uploadněte svoji fotku na náš Facebook nebo ji označte na Instagramu hashtagem #potahpes.

 

 

Zpět do obchodu