Šťastné a Veselé!

 

Užijme si Vánoc v pravém českém stylu. Sobů, Santa Clausů, skřítků a dalších zahraničních motivů už bylo dost. Jako česká firma oslavujeme tyto svátky po našem, to znamená s motivy sněhových vloček spolu se sněhulákem a kaprem.

 

Proč ne Ježíšek?

Můžete se ptát, proč jsme nevytvořili i vzor Ježíška. Ježíšek je postava, která by měla zůstat tajemná a každý si jej představuje jinak. Tuto tradici chceme zachovat.

 

Štědrovečerní tabule

Přejete si prožít ty nejhezčí vánoční svátky v kruhu své rodiny? Začněme tedy od naprostých základů. Samozřejmě předvánoční úklid je potřeba, ale nic se nemá přehánět, nezapomínejme na fakt, že se Ježíšek narodil ve chlévě na seně a rozhodně nám nepřijde kontrolovat neutřený prach za pračkou. Místo, kterému budeme věnovat největší pozornost bude jídelní stůl.

 
Opět se nabízí otázka, proč právě stůl. Inu proto, že se jedná o místo, kde rodina večeří, obědvá, střetává se, vyměňuje si informace, vypráví zážitky ze dne, zkrátka komunikuje. Jedná se o srdce vašeho domu a to se musí pečovat. Připravili jsme si pro vás 3 barevné inspirace, do nichž můžete svůj stůl prostřít. Zalíbila se vám jedna z inspirací a chcete ji doma? Stačí pouze kliknout na danou fotografii a odkaz vás přese do daného oddělení našeho e-shopu.

 

Milovníci kapra

Jste-li vášniví lovci ryb nebo prostě jen milovníci smaženého vánočního kapra, určitě se vám bude líbit naše kapří kolekce. Součástí této kolekce jsou výrobky jako například ubrusy, prostírání, polštář, ale také kravata, kapesník a spoustu dalších zajímavých produktů ryze naší výroby.

 

Nezapomeňte na šupinu!

Dodržujete tradici se šupinou pod talířem? Vložte si svou šupinu do kapsičky, kterou jsme vyrobili, abyste ji nemohli ztratit a sloužila po celý rok.

 

Ke stromečku!

Slavnostní oblečení ke Štědrému večeru bezpochybně patří. Vánoční outfit skvěle doladí módní doplňky s motivem sněhových vloček, které najdete na pánských, dámských i dětských doplňcích.

 

Tento rok jsme si pro vás připravili skvělou vychytávku, jež je zároveň i skvělá dekorace - podložka pod vánoční stromeček. Tento výrobek bezvadně zachytí opadané jehličí a dozdobí interiér. Podložka je vyrobena ze skvělého materiálu, který nepohltí žádnou tekutinu, tudíž se nemusíte bát mokrých fleků, jelikož tekutinu stačí odsát ubrouskem nebo bavlněnou utěrkou.

 

Tímto bychom vám chtěli popřát krásné prožití vánočních svátků a šťastný start do nového roku 2020!

 

 

Zpět do obchodu