Floral

Co je to Floral?

Rozkvetlá louka, vůně květin, svěží vzduch, zpěv ptáků, sluníčko. Také se těšíte na jaro? Pusťte si jaro spolu s trochou romantiky do svého šatníků a domova. Jaro/léto 2018 patří novému trendu floral, který bude určitě vyhovovat příznivcům romantiky. Kdysi byl tento trend spojovaný s hippies, folklorem či venkovem. Do tohoto trendu patří nejen výšivky a potisky nýbrž i aplikace s různými květinovými vzory, nejčastěji však červená růže, kterou najdete na veškerém oblečení, od topu až po boty.

carousel_FLORAL_POWER

 

Ne jenom kytičky

Floral můžeme obohatit o blyštivé kamínky nebo něžné perly, jenž napomohou vytvořit dokonalý romantický vzhled. Pokud však nepatříte mezi fanoušky kytiček, ale přesto chcete být trendy, pořiďte si doplňky v tomto stylu, určitě neuděláte krok vedle náhrdelníkem či pouhou ozdobou do vlasů. Rozhodně není nutné nosit floral na všem oblečení a doplňcích, nic se nemá přehánět. Doporučujeme kombinovat tento styl dále jen s jednobarevnými, nevzorovanými kousky, které má doma snad každý. Dokonce ani pánové se nemusí obávat nositelnosti tohoto vzoru, výrazná kravata či motýlek v kombinaci s jednobarevným sakem a košilí pro ty konzervativnější. Moc konzervativní? Což takhle košile s kytičkovým designem pro odvážnější z našich mužů.

 

Příbytek, nábytek, ...

Chcete trendově bydlet? Kupte si některý z našich polštářů, ubrusů či jiných bytových textilií, určitě vám dodají pocit svěžesti jara pokaždé, když příjdete domů.

 

DIY

YouTube

Nechcete utrácet za nové oblečení boty či bytové doplňky? Zkuste zapojit svou fantazii a ruce! Nákupem na našem eshopu by to mohlo všechno začít, vyberte si u nás látku s krásným květovaným vzorem a začněte svůj DIY projekt. Nepovažujete se za dostatečně šikovné? Nevadí, zkuste si podle nás vyrobit jednoduchý polštář v trendovém tvaru kaktusu.

 

 

Hashtag

Sdílejte s námi vaše výrobky na facebooku, kde nás najdete jako Hedva Český Brokát a nebo na Instagramu jako Hedva_brokat, označte fotku s vaším výrobkem #floralhedva a pochlubte se nám. Budeme se těšit na vaše fotky!

 Obrázek článku

Zpět do obchodu