Sbohem léto

 

Přivítejme podzim

Horké letní dny pomalu ale jistě odchází a nastává podzim. Módu ovládly tóny vínové, žluté, oranžové a tyrkysové. Právě ony barvy se staly velmi oblíbenými pro toto roční období. Co nepochybně patří k podzimu? Dýně, ať už jako živá dekorace nebo vzor na vašem oblečení.

 

   

 

Trend

Abychom šli ruku v ruce s módou, připravili jsme úžasnou kolekci v trendy podzimních barvách pro vás a vaše obydlí. Aby vaše kuchyně vypadala opravdu IN připravili jsme zástěru s teflonovou úpravou, po níž všechny tekutiny krásně stečou a vy se tak nemusíte trápit s odstraňováním zaschlých fleků. V kolekci bytového textilu najdete stylový stolní program, do něhož patří prostírání, běhoun, velké stolní ubrusy, naprony a kapsičky na příbory s výšivkou dýně.

 

Kapsičky jsou opravdu skvělým pomocníkem, pokud si nelibujete v zakládání příborů nebo nejste zrovna odborníkem v tomto oboru. Do kapsiček stačí příbory zasunout a vše je vyřešeno, navíc působí jako něžná dekorace na prostřeném stole.


Máte-li rádi pytlíky, připravili jsme si pro vás i ty, do kterých si můžete před ostatními schovat například své tajné zásoby dobrot.
 

 

Dokonalý outfit

Chcete vypadat opravdu trendově? Nebojte se barevných kombinací vybraných barev, všechny jsou mezi sebou velmi dobře kombinovatelné. Nebo můžete zvolit zlatou střední cestu takovou, že vyberete jeden produkt opravdu výrazný a zbytek decentně dolaďte.

 

     
     

Milujete DIY?

Vyrobte si dekorativní dýni s pomocí našich látek, které najdete v nabídce kolekce "Sbohem léto". Nevíte jak na to? Podívejte se na náš tutorial.

 

   
Zpět do obchodu