Svatba 2020

carousel_svatebni

Plánovali jste dlouhodobě svůj velký den D do posledního detailu a nyní přišla pandemie, která doslova ohrožuje váš svatební den. Nezoufejte, jsme tu pro vás.

Se samozřejmostí jsme okamžitě běželi k šicím strojům a začali šít i svatební roušky, které budou slušet jak ženichovi, tak nevěstě i zbytku svatebčanů.

Aby celá svatební kolekce ladila a působila slavnostně vybírali jsme dezény velmi pečlivě. Roušky lze velmi dobře kombinovat s ostatními pánskými doplňky jako například kravatou, motýlkem, kapesníčkem.

Jsme tu i pro nevěstu

Nemáte šaty a žádné jste si ještě nevybrala? Jsou všechny šaty v salónech "na jedno brdo" a vy toužíte po TĚCH svých  vysněných. Což takhle šaty z brokátu jako princezna. Ano, slyšeli jste dobře - šaty z brokátu! 

Můžete se spolehnout, že budete vypadat jako opravdová princezna. Takovéto šaty nenajdete v salónech, tedy ani na dalších 100 nevěstách. V nabídce pro nevěsty najdete námi doporučené brokáty k ušití svatebních šatů. Vybírali jsme z různých vzorů, aby si vybrala každá z vás. "Drželi jsme se při zdi" při výběru barvy, jež jsme ponechali v bílých a ecru tónech, což je stará dobrá klasika

_DSC0719 

Pokud toužíte po nevšední barvě šatů rozhlédněte se více po našem e-shopu, který má v nabídce spoustu barevných brokátů, jako například brokát královny Markéty, k němuž se vztahuje pár zajímavostí jako například 

af1c8274ae6f87024feb85fff2c8e4ab

 

Původní tkanina byla utkána  v Itálii mezi roky 1403 - 1439. Na brokátu si můžete povšimnout motivu granátového jablka ve vavřínových věncích v ogiválních obrazcích. Granátové jablko, jakožto vzor, bylo často zobrazováno jako symbol plodnosti, nejčastěji využívaný v královských rodinách.

Existují dvě teorie o šatech. První tvrdí, že šaty byly vyrobeny jako královniny svatební šaty. Druhá teorie toto tvrzení popírá na základě radiokarbonového datování, které prokazuje používání šatů ve zralém věku královny.

 

 

 

Trendy barvy

Líbí se vám svatby laděné do určitých barev? Opět si potvrdíte, že u nás jste na správné adrese. V sekci "svatebčané" najdete vše potřebné jako například, pánské módní doplňky, které skvěle sladí všechny hosty.

 

Ponožky jako přednost

Ano v dřívějších dobách se považovali ponožky jako součást spodního prádla, které se neříkalo "spodní" pro nic za nic. Ponožky měli být diskrétní barvy a především nenápadné. Tyto doby jsou již dávno minulé, nyní se můžete pomocí ponožek sladit svou družbou a vytvořit tak úžasný tým ženicha, který bude na fotkách vypadat úžasně. 

 Výstřižek-ponožky

Není třeba zůstávat jen u ponožek, skvěle nakombinujete i kravaty či motýlky pro svědka a družbu. Pokud se vaše svatba nese v modrých barvách můžete pro ženichova svědka zvolit tmavě modrou kravatu, zatímco zbytek družby sáhne například po královsky modrém tónu.

 

654680e51035640de31800b4932350e4 

Vtipný detail

Vtipným a přesto decentním detailem mohou být i manžetové knoflíčky, ty se hodí skvěle například na svatbu kamaráda kadeřníka, fotbalisty, zedníka, boxera atd. Právě tyto malé detaily umí celé svatební album rozveselit. Knoflíčky budou také jako úžasný drobný dárek pro vašeho svědka a družbu.

 

kenny-nakai-junebug-weddings-06-15-2010-4329

 

Zpět do obchodu