Karneval v Rio de Janeiro

carousel_slevy_RIO

 

 

Bohužel kvůli celosvětové pandemii se nemůžeme zúčastnit této velkolepé události. Nezoufejte, máme plán, uděláme si svůj karneval kanceláři. Zdá se vám to jako naprosto šílený nápad? Vůbec ne, léto pomalu začíná a navzdory těžké světové situaci  si jej chceme užít.

I v těchto složitých situacích je potřeba zachovat klidnou hlavu, pozitivní myšlenky a nepřestávat se radovat i z maličkostí.

 

Jak na to?

Karneval v kanceláři zní poněkud netradičně, ale my umíme nemožné. Stačí se domluvit s kolegy na společném plánu a karneval může vypuknout. Vkusně ale barevně se oblečte a předveďte ostatním svou "módní přehlídku", přidáte-li pár tanečních pohybů v rytmu samby, rozhodně tím nic nezkazíte, pobavíte ostatní kolegy a zpestříte jim možná jinak šedý den.

 

Jak kombinovat?

Nebát se barev, přitom to nepřehnat, kombinovat ale nevypadat jak od cirkusu, vypadat šik a nestrhávat pozornost lidí klepajících si na čelo či ještě hůře křižujících se. Zní to téměř  jako nesplnitelný úkol, naštěstí je tu náš článek s pár tipy, které se budou vždy hodit.

  1. dvě maximálně tři barvy - Použijte maximálně tři barvy, zahrňte do tria zemitou barvu, která předchozí dvě vyváží.
  2. neopakovat vzor - Nenoste stejně vzorovanou kravatu s kapesníčkem, je to prostě nuda a nudu nikdo nechce.
  3. malý a velký - Kombinujte protiklady jako například velký vzor s malým, květinový s geometrickým, ne nadarmo se říká, že se protiklady přitahují.
  4. méně znamená více - Není třeba mít každý kousek vašeho outfitu v jiné barvě, papoušci sice žijí běžně v Brazílii, ale ne v českých kancelářích. K barevným doplňkům proto volte střídmější odstíny košile i obleku.
  5. užijte si to! - Ano, to je náš závěrečný tip, pokud jste si vybrali svůj look velmi pečlivě a stojíte si za výběrem nenechte se znechutit nechápavými pohledy ostatních, jelikož právě ti se nakonec vašemu vrtění se do rytmu samby nejvíce zasmějí.
Zpět do obchodu