The Royal Ball

carousel_protancete_noc

The Royal Ball


S nadcházejícím mrazivým počasím přichází krásné období plesů, které milujeme snad všichni. Samozřejmě, že jsme tuto událost zaznamenali a připravili si kolekci "The Royal Ball". " The Royal Ball" se nese v odstínech fialové a modré. Pečlivě jsme vybírali od temnějších tónů až po ty nejsvětlejší. Proč taková volba? Představte si mrazivý západ slunce, který jde od tyrkysových tónů na horizontu, až po temnou modro fialovou kombinaci.

Naše kolekce krásně doplní lesk a třpyt, dvojici, která neodmyslitelně patří k plesům. Zejména dámy si oblíbily fialové a modré odstíny, takže dokonale sladíte svůj outfit s outfitem vaší partnerky. Nezapomínejte na to, že kapesníček nemusí vzorem a zároveň barvou odpovídat kravatě či motýlku. Má-li například vaše partnerka fialové šaty, není nutné se celý zahalit do fialova. Inspirujte se našimi outfitovými nápady.

The%20Royal%20Ball

Zlato či stříbro?


Vhodně volte i doplňky jako například manžetové knoflíčky, které rozhodně na takové slavnostní události musíte mít. Nejde o tvar, velikost, či styl, ale o druh kovu. Dnes si lidé pomalu zvykají na kombinaci zlata a stříbra, ale my doporučujeme zůstat věrni pouze jednomu z nich, to by mělo platit jak pro vás, tak vaši partnerku.

 

Hedvábí


Samozřejmě jsme i do této kolekce zařadili výrobky z vysoce kvalitního hedvábí pro ty, kteří si libují v přírodních materiálech.

 

 

 

Zpět do obchodu