Valentýn

Svátek zamilovaných, den, kdy se své drahé polovičce věnujeme více než obvykle. Chcete letošního Valentýna udělat opravu výjimečným? Držte se našich rad a vše dopadne nad vaše očekávání.

 

 Chce to plán

Bez rozmyšlení a správného naplánování se neobejdeme. Kino či divadlo, romantická večeře při svíčkách, předání drobného dárku, zní jako skvělý večer. Třešničkou na dortu může být krásně přichystaná ložnice, s čímž vám samozřejmě pomůžeme, se zakončením si již poradíte sami.

 


 Vrhněme se do vaření 

Než zapnete troubu, rozehřejete plotny, oblečte si naši zástěru s tématickou výšivkou "LOVE" a dejte se do čarů vůní a chutí. Prostřít stůl bude také hračka, červený či bílý ubrus, kapsička na příbory a běhoun bude úžasná kombinace pro váš romatický večer.

 

                           

 

 Na skok do ložnice

Nezapomeneme uklidit, vysmejčit ale hlavně patřičně dodekorovat vaši postel, jelikož ta je dominantou každé ložnice. Kvalitní damaškové povlečení spolu se sladkými polštářky mile překvapí vaši drahou polovičku.

 

 

 

 Jaký dárek vybrat?

Nelamte si hlavu, s našimi výrobky to bude hračka. Hedvábná kravata v kombinaci s kapesníčkem a manžetovými knoflíčky bude to správné ořechové. Připravili jsme si pro vás několik tipů, stačí pouze kliknout a nechat se inspirovat. Přemýšlíte o osobitějším dárku? Vyrobte si jej s naším video návodem.

 

 

 

 Nezapomeňte na způsoby

  1. Žena vchází do místnosti první, výjimku tvoří pouze restaurace, kdy nejprve vchází muž a poté žena.

(Nezapomínejte své lady otevřít dveře a zavřít je za ní. Chcete být přeci za pravého gentlemana. Pomožte dámě z kabátu.)

 

  1. Ke stolu usedá jako první žena a pán ji pomůže se usadit.

(Dámě musí být nabídnuto místo lepší místo k sezení, nejlépe s rozhledem na celou místnost, i kdyby to mělo znamenat sedět zády ke zdi.)

 

  1. Na stůl nepatří velká víkendová kabelka, do které zabalíte půlku bytu, ale pouze psaníčko.

(Něžná pohlaví nezačnou ihned vytahovat z psaníčka líčila a upravovat se, to se opravdu nehodí.)

 

  1. Látkový ubrousek patří pouze na klín, nikoli za límec košile či šatů. Po večeři jej složíme a ponecháme vedle talíře na stole. Nikdy, opravdu nikdy jej nevhazujte do talíře jako ubrousek papírový!

 (Chcete-li být velmi dobrý hostitel, položte dámě látkový ubrousek na klín vy. Malá rada pro muže - ubrousek si můžete malinko zastrčit za opasek, ale mějte jej na paměti, abyste po večeři s ním nevstali a neznehodnotili celkový dojem z romantické večeře při svíčkách.)

 

  1. Hotové pokrmy servírujeme zprava, nechcete-li část pokrmu překládat. Pokud jste se rozhodli překládat, obsluhujeme zleva.

    Jíst začíná vždy partnerka a teprve po ní až muž.

( Slavnostně založený stůl, vidličky, nože, lžíce, ale vy nevíte kterým příborem začít? Jednoduchá rada, sáhněte po příborech vždy z vnější strany a odebírejte je postupně směrem k talíři.

Bojíte se založit stůl? To již nemusíte připravili jsme si pro vás video návod, díky kterému neuděláte žádnou chybu.)

 

  1. Neběháme s použitým nádobím sem a tam. V klidu vyčkejte až oba dojíte, poté odnášejte použité sklenice a talíře a až pak servírujte další chod. Číšník v restauraci by vám také neodebral prázdný talíř, zatímco váš doprovod stále konzumuje.

(Sklenice se mohou odnášet? Ano, ke každému chodu je vhodný jiný nápoj, k červenému masu červené víno, k bílým masům společně s rybami ladíme víno bílé, nesmíme zapomínat také na vodu. Chceme-li udělat celkový opravdu dobrý dojem z večeře, nezapomínejme, že každý nápoj by měl být podáván v té správné sklenici)

Zpět do obchodu