Wake up!

A dost!

Musíme dát zimě "STOP"! Jaro 2019 se nese na žluto červené vlně. Potřebujeme šatník probudit svěžím průvanem barev, které jiné by to měly být, než právě žlutá a červená doplněná o modrou?

Už vás také určitě nebaví míjet na ulici lidi zahalené do tmavých barev, brodit se břečkou tajícího sněhu... převažuje šeď a pochmurná nálada.

 

VPUSŤTE JARO DO BYTU

Prozařte svoje obydlí barevnými utěrkami, polštáři, prostěradly či povlečením. Květinové vzory na ubruse podtrhnou svěží závan jarního atmosféry. Hledáte něco extra? Chcete něco, co jen tak někdo nemá? Zkuste kouzlit s rýmařovským brokátem, z něhož si ušijete skvělý luxusní set - přehoz na postel, závěs spolu s povlakem na polštář. Dámy určitě ocení brokátovou kabelku, tu si nyní můžete ušít podle našeho fotonávodu.

 

Začněte u sebe

Buďte ten či ta, kteří spustí jaro ve správným rytmu. Kolegové, rodina, přátelé, dokonce i náhodní kolemjdoucí, budou inspirováni vaším jarním nadšením a probudí se ze zimního „pochrupkávání “ v černém dlouhém kabátu.

 

 

  

OD DĚDEČKA PO CHLAPEČKA

Nechte se inspirovat našimi outfity a rozhodně nešlápnete vedle. Připravili jsme si tři verze pro ty, jimž je extravagance je blízká a ty konzervativnější z vás, takže oblékneme všechny. V žádném případě, ale nezapomínejte na šmrncovní ponožky. Zalíbí-li se vám některý z našich produktů v outfitu stačí na něj kliknout a objednat si jej.

 

 

 

 

 
             

  

 

 

 

 

 

Zpět do obchodu