Víno

Víno

Chystáte se na skleničku vína s kolegy nebo snad na sraz vinařů? Nevíte co na sebe, ale máte jasno v tom, že chcete být za elegána? Přesně víme co hledáte. Naši kolekci "Víno"! Odstíny krásné vínové barvy spolu s fuchsiovou se hodí ke každé společenské akci. Vínová pro ty, kteří nepatří mezi obdivovatelé výrazných barev, ale i přesto nechtějí být za šedé myšky a fuchsiovou pro ty extravagantnější.

 

kravata_motylek_ruzova_fuchsie_1

 

Na detailech záleží

Dolaďte svůj outfit k naprosté špičce. Speciálně na akci spojené s vínem se vám budou hodit naše manžetové knoflíčky s motivem hroznů, kterých si ostatní určitě všimnou. Nezapomeňte ani na jehlici do saka, která se na pohled nezdá tak výrazná, ale věřte že udělá "Wow efekt".

Dalším velmi módním a zajímavým doplňkem jsou ponožky, nemáme na mysli klasické černé, šedé nebo hnědé, ale barevné, vzorované a především veselé.

 

odaska_VINOP9170044 P01566_manzetove_knoflicky_hrozno_stribrna_1 odaska_VINOP9170102

 

 

 Jakou si vybrat košili?

Můžete sáhnout po klasické bílé nebo také můžete jít tón v tónu a vyberete si vínovou košili nebo dokonce i černou elegantní. Jak vybrat správnou velikost či fazónu jste se mohli dočíst ve článku "Jak na košili".

 vino_P5290122

Dokonalá dvojice

Chcete pozvat svou drahou polovičku na skleničku lahodného vína? Slaďte se oba do tématických vínových odstínů. Dámy rády obléknou elegantní košili, šátek a nezapomenou na důležitý doplněk – kabelku, bez které se žádná žena neobejde.

Nyní můžete vyrazit a užít si svůj večer ve stylu „pan a paní Dokonalí“.

 

Kam s ostatními věcmi?

Nesnažte se vecpat do kapes klíče, mobil, peněženku a další potřebné věci. Pořiďte si pánskou tašku, do které krásně umístíte všechny věci, které jsou nezbytné a neničte si image ani oděv.

 

Usedněte ke stylovému stolu 

 

Přemýšlíte nad uspořádáním komorní degustace vína u vás doma? Chcete být dokonalým hostitelem? Máme pro vás tip, který vám k titulu dokonalého hostitele dopomůže. Prostřete svůj stůl s ubrusy z této kolekce a podtrhněte celou atmosféru.

 

V kategorii stylové stolování najdete standardní rozměry ubrusů, naprony, běhouny a nově také dekorativní podložky pod skleničky. Všechny jmenované produkty jsme vyrobili z našeho materiálu, jenž má teflonovou úpravu, což je obrovská výhoda, jelikož po něm všechny tekutiny stečou a vy si tak nemusíte lámat hlavu nad skvrnami od vína.

 

Abyste vypadali jako opravdový someliér nezapomeňte si obléct zástěru do pasu se stylovou výšivkou hroznů. Nezapomeňte ani na dárek pro své hosty, jak jinak než-li ve formě láhve vína v praktické dárkové textilní tašce.

 odaska_VINOP9170096

 

Zpět do obchodu