Děkuji mami

Den matek

Každou druhou květnovou neděli slavíme Den matek. Považujeme tento den za den vyhrazený pro maminky. Samozřejmě, že své rodiče milujeme pořád, po celý rok a celý život. Existují však některé "speciální dny", kdy si právě naši rodiče mohou s námi prožít něco nevšedního. Neměli bychom na překvapení nebo dárek čekat až na den v kalendáři.

 

Děkuji mami

Kolekce s názvem "Děkuji mami" je opravdu pojatá jako poděkování za všechno, co pro nás naše mámy po celý život dělaly. Ať už to bylo noční vstávání, zahánění strašidel pod postelí, ošetřování odřených kolen, prožívání prvních lásek a rozchodů, pomoc s našimi dětmi.

 

 

Máma & dcera

K příležitosti oslav Dne matek jsme se rozhodli připravit několik doplňků, kdy můžete sladit outfit se svou mámou. Například pomocí kabelky, kterou jsme právě pro tento významný den vyrobili, či můžete mít ve vlasech stejnou čelenku a budete obě vypadat šik a cool. Kabelka se hodí k jarním/letním outfitům, jak k šatům, tak i kalhotám.

 

Máte-li dcerku malou se rády se oblékáte do podobných outfitů, pomůžeme vám vyladit vaše looky k naprosté špičce. Pro vás jako mámu máme zmíněnou kabelku, zatímco pro malou parádnicic jsme si přichystali batůžek ve stejné barevnosti. Samozřejmě čelenky do vlasů máme jak pro vás, tak i pro malou princeznu.

 

Nyní můžete vyrazit do ulic jako nerozlučná dvojka.

EMILLY_4

 

Pojďme se zasmát nad větami, které slyšíme či jsme slýchali dnes a denně.

EMILLY  71100351_KABELKA_EMILLY_KVETY_RUZOVA_7

 

TOP 10 věcí, které nás maminky naučili

 

1. Zavři pusu a jez!

(Nic není nemožné.)

 

2. Počkej, až přijde táta, pak uvidíš..

(Psychologie v praxi)

 

3. Modli se, aby to šlo vyprat.

(Aplikované náboženství)

 

4. Podívej se, co to máš na zádech

(Prvky akrobacie)

 

5. Já jsem ti to říkala

(Maminka má vždy pravdu)

 

6. Proč? Protože jsem to řekla!

(Logika a problematika s ní spojená)

 

7. Od stolu se nehneš, dokud to nesníš.

(Učení trpělivosti)

 

8. To je lednice, ne televize.

(Správná terminologie)

 

9. Umyj nádobí nebo ti vypnu internet

(Zásady rozhodování)

 

10. Ty už jsi doma?

(Ano, při spatření vaší osoby se maminka ujišťuje, že jste to opravdu vy, zatímco si sami potvrzujete svou existenci...anebo to tak chápeme alespoň my)

 

 

Zpět do obchodu