Spring rain

 

Jemný déšť  jehož drobounké kapky dopadají na rozkvétající louku.. nezní to jako balzám na duši? Právě tento pohled nám byl inspirací pro kolekci březen 2019. Modrá společně s fialovou znázorňují  květy zvonků, pomněnek a hořců, zatímco zelená symbolizuje krásnou mladou trávu a listy kvítí.

 

Radost

Radujete se z jara, prvních slunečných paprsků  a máte celkově chuť se tak i oblékat?  Určitě volte tuto jedinečnou kolekci. Modrá patří mezi TOP 3 nejoblíbenější barvy mužů. Klasika je klasika, ale čas od času je potřeba malinká změna například v podobě kapesníčku do saka, který opravdu váš outfit dokáže posunout na jinou úroveň.

 

Fialová

  

 

V předchozích článcích jste si již mohli dočíst o významu zelené a modré barvy, nyní si rozeberme fialovou.

Fialová je považována za barvu mystickou je symbolem spirituality, duchovna ale i srdečnosti. Vzniká smícháním dvou naprostých protikladů -  klidné modré barvy a energické červené.

 

 

Provence

Vyzdobte si svoje obydlí do tématických barev pomocí naší další kolekce s názvem "Herb" v níž najdete dekorativní utěrky, zástěry, polštáře a krásné sety z těchto výrobků vytvořené. Ti kteří si libují ve stylu Provence tuto kolekci určitě ocení.

 

Zpět do obchodu