Yellow Tulip


 
Také na vás jde jarní nálada? Cítíte v žilách proudění nové energie a máte chuť tak i ladit váš outfit? S naší kolekcí "Yellow Tulip" budete vypadat tak svěže, jak se jen cítíte. Zeleno-žlutá kombinace je ta pravá - jarní a pozitivní. Lze ji skvěle kombinovat a doplňovat dalšími fresh barvami.

 

 

Proč zelená a žlutá?

Je symbolem života, znovuzrození, svěžesti, mládí, přírody, jara a naděje. Zelenou volí lidé stateční a houževnatí. Zelená barva uklidňuje a dodává pocit vyrovnanosti.

 

Žlutá je povzbuzující a rozveselující barva. Považuje se za symbol moudrosti a vysoké inteligence. podporuje myšlení, povzbuzuje nervy a oživuje paměť. Potřebujete se uvolnit či pomoci při navazování kontaktů? Máte problémy s učením? Zavřete se se svými knihami do žluté místnosti!

 

 

zelená kravata

 

 

 

Zelený čtvrtek

Blíží se nám Velikonoce a s nimi spojovaný zelený čtvrtek. Právě v tento den je zvykem sníst cokoli zeleného jako například špenát, pažitku, petrželovou nať. Oblečte se ke slavnostnímu obědu stylově právě s pomocí kolekce " Yellow Tulip ".

 

 

 

 

Den svatého Patrika

 Zelené pivo, palačinky, zmrzlina a další pochoutky jsou spojovány s oslavami dne svatého Patrika. Chcete se přidat k oslavám? Mrkněte se na naše zelené kravaty.

 

 

 

 

 

Zpět do obchodu