Pro dny plné slunce

Léto!

 

Odhoďte kabáty, sluníčko je tady! HEDVA ČESKÝ BROKÁT přichází se zbrusu novou kolekcí pro léto 2018, kterou jsme pojmenovaliPro dny plné slunce“, dominují jí červená, oranžová, žlutá. Nechejte tyto svěží, veselé barvy prodrat se do vašeho šatníku, oživit jej, rozzářit a dotvořit ke správné letní atmosféře.

 

Obléknutím naší kolekce dosáhnete Wow efektu. Všichni se za vámi budou otáčet, vyptávat se, kde jste koupili tak úžasné módní kousky, jelikož naše nová kolekce je originálním skvostem našich designérek, který jen tak někde nenajdete.

 

 

Barvy, barvy, barvičky!

 

Ke začínajícímu teplému počasí neodmyslitelně patří barvy, my jsme vybrali ty, jenž ve vás vyburcují pocit přílivu energie, veselosti, extravagance a úžasu. Pouze dokonalou kombinací barev dojdeme k tomu správnému looku.

 

 

Máte za to, že červená spolu se žlutou působí divoce? Patříte mezi ty, kteří se drží při zdi? Nevadí! I konzervativní jedinci příjdou na chuť nové kolekci. Rozhodně si zamilujete minimálně jeden kousek, který v okamžiku přetvoří outfit na šťavnatý, veselý, kreativní.

 

 

Jde to i s kapesníčkem

 

Pánové odpoutejte se od každodenní šedi, objednejte si alespoň jednu z našich kravat. Pokud je ale pro vás myšlenka výrazné kravaty nepředstavitelná, zkuste svůj outfit obohatit o kapesníček z kolekce „Pro dny plné slunce“, který z vás udělá trendy gentlemana. Kapesníček dokáže oživit outfit, dodat šmrnc a přilákat střídmou pozornost, jež potěší snad každého.

 

Nezapomeňte sdílet


Rozhodně s námi sdílejte své „úlovky“ na Facebooku či Instagramu pod hashtagem #prodnyplneslunce

 

 

 

Zpět do obchodu