30 let od sametové revoluce

17. listopad

Oslavte s námi 30 let od sametové revoluce v barvách české trikolory.

K tomuto významnému výroční jsme si připravili nové typy výrobků s trikolorou. Na našem e-shopu a prodejnách si můžete zakoupit set pánského dřevěného motýlku a kapesníčku. Mysleli jsme i na dámy, které jistě ocení dřevěného dámského motýlka a vázačku nebo křížek.

S našimi výrobky se naladíte do správné slavnostní atmosféry.

 

 

Jak to vlastně bylo?

Chcete se dozvědět více o této velkolepé historické události, která vedla ke změně režimu a díky níž naše vlast znovu po 40 letech pocítila svobodu? Přečtěte si v odkazu článek, v němž jsou popsány dny předcházející sametové revoluci.

 

     

V jednoduchosti je krása

Nemáte příliš dobré pocity z kompletního pruhovaného outfitu? Zvolte jen dva doplňky s motivem trikolory, jako například kravatu a ponožky, do kapsičky stačí vložit jednobarevný saténový kapesníček v jedné z barev naší trikolóry. Oblékněte nejlépe bílou košili, na které budou doplňky úžasně vynikat.

 

 

Mezinárodní den studenstva

V den 17. listopadu oslavujeme nejen 30. výročí sametové revoluce, ale také Mezinárodní den studentstva. Aby svůj den mohli oslavit stylově také studenti, máme pro ně kolekci s motivem brýlí. Z této kolekce si vytvoříte cool outfit, který nikdo jiný nemá. Oblečeme studenty i studentky, aby jim studia šla od ruky!

 

Zpět do obchodu