Kouzelné odstíny zlaté a smetanové v kolekci Cream&Gold

Barvy nás obklopují den co den. Každý z nás má svou oblíbenou barvu nebo alespoň její odstín, jenž upřednostňuje, například na oděvech či vybavení bytu. Nová kolekce Cream&Gold snoubí eleganci s čistotou a jednoduchostí.

260416968_1281282549044057_1929424126370039545_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kouzlo smetanového odstínu

Smetanová, krémová, vanilková či latté, i takto by se daly popsat odstíny, které nejsou čistě bílé, ale jsou natolik světlé, že působí podobným dojmem. V případě kolekce Cream&Gold je to právě Cream, která působí ne příliš výrazným dojmem, avšak v doplnění o zlatou se z jednoduché, čisté barvy, stává barva designová – Cream&Gold.

Nadčasová zlatá

Zlatá spadá do kategorie teplých barev. Dělá z čehokoliv kousek hodnotný, drahocenný a žádoucí. Spousta lidí považuje zlatou za barvu idealismu, štěstí, nadčasovosti a bohatství. Je velice elegantní a v kombinaci se smetanovou tvoří nadčasovou kombinaci.

Cream&Gold v módě 

Pokud chcete být originální, elegantní a zároveň ne úplně barevní, Cream&Gold je skvělou volbou. Hodí se na šaty, šály, halenky, ale také třeba klobouky či kabelky.

 r6350_21_5

Interiér v barvách Cream&Gold

Máte pocit, že je váš interiér příliš fádní? Kolekce Cream&Gold se skvěle hodí i k oživení domácnosti. Barvy můžeme využít k doladění pokoje stylovými závěsy, potahy na polštáře a židle. Produkty určené ke stolování, jako je ubrus, napron nebo kapsička na příbor, skvěle doplní slavnostní tabuli.

okno se zavesem svetlymR6328_r37_50749_brokáty_figurína

 

 

 

 

Zpět do obchodu