Cesta kolem světa

 

S nadcházejícím časem dovolených se začínáme všichni těšit na tu svoji. Vůně moře, písek, teplo nebo naopak ruch velkoměst byly inspirací pro tuto kolekci, především známé destinace jako Maledivy, New York, Egypt, Čína.

Vybrali jsme pro vás čtyři outfity, které tato letoviska nejlépe vystihují.

 

 

Maledivy

Jsou ostrovy nacházející se pod indickým poloostrovem. Učiněný ráj na zemi, kam lidé odjíždí za exotikou klidem a příjemným odpočinkem. Azurové barvy indického oceánu a téměř bílého písku působí jako balzám na duši a proto jsme vytvořili tento outfit, jenž navodí náladu blížící se dovolené v teple u moře.

 

 

 

Čína

 Čína společně s Japonskem jsou v posledních letech velmi žádanými destinacemi, kam lidé létají za odlišnou asijskou kulturou, jídlem a novými technologickými vynálezy. Právě čínská kultura nás inspirovala při vytváření tohoto outfitu. Samozřejmě jsme dbali na evropskou „nositelnost“, proto jsme do outfitu nezahrnuli např. motiv typického čínského draka.  Co nám ale čínského draka napodobuje, je turecký bohatý vzor.

 

 

New York

Ruch města, místo módy, drahých značek, šílenců v metru, při těchto myšlenkách vznikl outfit v šedo modrých barvách, které mají znázorňovat šeď budov, která je prolínána živou modrou barvou jako čisté nebe, do něhož zasahují mrakodrapy. Tento outfit je velmi elegantní a zcela se hodí pro obchodní schůzky, do kanceláře nebo na rodinnou formální oslavu.

 

 

 

Egypt

Co se vám vybaví jako první, když se řekne Egypt? Nám v mysli okamžitě vyskočí obrázky písečných dun, pekelné výhně, velbloudů a nádherného krvavého západu slunce nad rozpálenou Saharou. Zmíněná rozžhavená poušť a západ slunce byly našimi múzami.

 

 

 

S našimi outfity můžete být každý den v jiné destinaci a přenést se alespoň na chvíli na místa, po kterých toužíte.

Zpět do obchodu