Rozmanitost a krása krojových brokátů

Článek "Rozmanitost a krása krojových brokátů" přináší fascinující pohled na tradiční krojové brokáty s různými motivy, včetně Zlatohlavu, Gerbery, Pomněnek, Květu Ratolesti, Květu a stužky a Cínie. Článek představuje nezaměnitelnou krásu a rozmanitost těchto brokátů a jejich pokračující inspirativní sílu v současném světě.

 

Zlatohlav

Zlatohlav představuje složitý vzor, který je často zdobený zlatými nebo stříbrnými prýmky. Je typickým květinovým vzorem oblasti Slovácka.

R6464_125_ondrát_sukně R6464_163_Ondrát_sukne

 

 

Gerbera

Gerbery jsou symbolem spokojeného a šťastného života. Patří mezi nejveselejší květiny, hlavně díky jejich široké škále barevnosti. Gerbery znamenají oslavu života, radost a krásu.

r_6255_76_krojovy_brokat_ondrin_tyrkys_4

 

 

Gerbera s jablíčky

Krojový brokát s motivem gerber s jablíčky je osvěžujícím a jasným vyjádřením přírodní krásy. Charakteristické rysy tohoto vzoru zahrnují květiny gerber, které jsou zdobeny drobnými jablíčky. Tento motiv přináší do designu nádech veselí a radosti, díky jasným a živým barvám květů a jablíček. Krojový brokát s tímto motivem je oblíbený pro svou veselou estetiku a přitažlivost, která dodává tradičním krojům osobitý a přitažlivý vzhled.

r_6442_36_krojovy_brokat_ondrin_tyrkys_4

 

 

Gerbery s perlami

Krojový brokát s motivem gerber s perlami je vyjádřením elegance a noblesy. Charakteristické rysy tohoto vzoru zahrnují jemné květy gerber, které jsou zdobeny perlami, dodávajícími jim luxusní a sofistikovaný vzhled. Krojový brokát s tímto motivem je ceněný pro svou exkluzivitu a schopnost dodat tradičním krojům jedinečný a okouzlující vzhled.

MH001240_Ondrin 160 krojový brokát GERBERA S PERLAMI žlutá_R6431_61 žlutá osnova praná - bílá (5)

 

 

Květ pomněnky

Vzor květu pomněnky je symbolem věčné lásky, něžnosti, paměti a oddanosti. Pomněnky, často nazývané také fialky, jsou květiny spojené s romantikou. Jejich křehké květy s pěti okvětními lístky vyzařují pokoj a harmonii.

681_r-5686-r25-odrina-modra-4

 

 

Květ a stužka

Krojový brokát s motivem květu a stužky přináší do designu tradičních oděvů jemnost a romantiku. Charakteristické rysy tohoto vzoru zahrnují květiny doplněné stužkami, které vytvářejí harmonický a elegantní vzor. Motiv květu a stužky evokuje náladu radosti a lehkosti, připomínající romantické obrazy z květinových zahrad.

MH001165_Ondrin R6575_r22_(4)

 

 

Květ ratolest

Symbol přírodního cyklu života. Vzor květu ratolesti přináší do designu jemnost a přírodní eleganci. Ratolest je symbolem nového začátku, růstu a naděje. Její křivolaké linie a jemné detaily evokují představu mladého života a obnovy.

MH001087_Ondrin 160 krojový brokát KVĚT RATOLEST smetanová_R5696_53 smetanová osnova – vínovábílá (4)

 

Cínie

Krojový brokát s motivem cínie přináší do designu tradičních krojů jemný a elegantní vzor inspirovaný přírodou. Tento brokát je ceněn pro svou estetiku a autentičnost, která dodává krojům jedinečný a výrazný vzhled.

r_6420_36_krojovy_brokat_ondrin_tyrkys_4

Zpět do obchodu