Emily

 

Do květnové kolekce  "Emily" se zamilujete. Květinovým vzorům v pudrovo-tyrkysových odstínech neodoláte.  Jméno Emily evokuje něžnost, jemnost a lehkost, což dokazují jeho držitelky jako například velmi známá herečka Emily Blunt, modelka Emily Ratajkowski nebo herečka a zároveň zpěvačka Emily Kinney.

 

Růže

Hlavním motivem "Emily" jsou květy, které snad nejlépe vystihují měsíc plný květin a jejich opojné vůně.

 

Evergreen

Právě výše zmíněný design je evergreenem, který nikdy ve světě módy nevyhasne a milují ho i slavní návrháři, jenž jej téměř pravidelně zařazují do svých kolekcí s různými dalšími vzory, které se nebojí společně prokombinovat.

 

My jsme si pro vás připravili krásné dámské šátky inspirované těmito květinami symbolizující Božské ženství, mateřství a lásku.

 

Floral style

Chcete změnu ve vaší domácnosti, ale nechcete nebo si nemůžete dovolit rekonstrukci? Začněte jednoduchými a levnějšími možnosti, jako například výmalba - ano jde o činnost, jenž není zrovna dvakrát rychlá a mnozí z nás ji nesnáší, ale na druhou stranu je nejvíce vidět. Nebo vyměňte závěsy, dekorace a změnu pocítíte ihned.

Libujete si ve vlastní výrobě doplňků do vaší domácnosti? Využijte naše metráže, z nichž si ušijete úžasné polštáře, závěsy či ubrusy.

 

Zpět do obchodu