Dorota

 

Další podzimní kolekce je tady, tentokrát v károvaném kabátku. Líbí se vám venkovský styl, z něhož dýchá pravá vesnická atmosféra, vůně horkého šípkového čaje, sušených bylinek a zvuk praskajícího dřeva v krbu, který dodává příjemný pocit útulnosti? Právě takovou dokonalou atmosféru si můžete vytvořit doma s našimi úžasnými výrobky.

"Dorota" se skvěle hodí do malebných, útulných roubenek, na chalupu, stylových restaurací, ale také do vašeho obydlí, patříte-li mezi milovníky venkovského stylu.

 

 

Bytový textil

S ochlazujícím se podzimem doma bohužel cítíme každičký průvan, proti němuž můžete nyní bojovat pomocí textilní zarážky. Tu položte ke spodnímu okraji okna nebo dveří a nepříjemnému závanu vzduchu bude konec. Aby váš interiér působil celistvě, máme pro vás povlaky na polštáře, které budou se zarážkami dokonale ladit.

Jako pořádná hospodyně oceníte i stylovou zástěrku s kapsou, do které se vám vejde vše potřebné.

 

   

 

Přírodní materiály

Jelikož se přikláníme k aktuálnímu EKO stylu, což znamená používání přírodních materiálů a omezování umělých, vyrobili jsme tuto kolekci z čisté bavlny.

 

Proč Dorota?

Nejspíš se ptáte, proč jsme pojmenovali tuto kolekci ženským jménem Dorota. Nechali jsme se inspirovat českým venkovem a pohádkami, jako například "S čerty nejsou žerty".

 

 

Káro

Káro je velmi žádaným vzorem v tomto ročním období, najdete ho nejen v bytovém textilu, ale také na oblečení a módních doplňcích.

Červenobílá retro kombinace připomíná 60. léta minulého století, kdy tyto barvy byly velkým módním hitem.

 

 

Zpět do obchodu