Malaga

 carousel_pravý_gentemann  carousel_student_ok

Malaga

S podzimem v plenkách nám začíná i období studií a tak HEDVA ČESKÝ BROKÁT přichází s novou kolekcí "Malaga". Tato kolekce se nese v barvách tmavě modré, hnědé a rezavé, kterou rozzáří žluté tóny. Ozvláštněním této kolekce je její rozdělení do dvou podkolekcí - "Gentleman" a "Student", čímž chceme ukázat, že nejen pravý gentleman se obléká elegantně. Studenti si v poslední době také oblíbili takzvané „dospělácké looky“ a rádi je kombinují i se všedním oblečením, což přidává jejich outfitům na originalitě. Starší generace se učí odvázat a přidat mladistvých prvků ve svém šatníku.

 

 

Gentleman

Část kolekce, kterou jsme takto pojmenovali je zaměřená na starší část našich čtenářů, kteří se rádi odívají s noblesou a elegancí.

Zrzavých barev se není vůbec proč bát. Není to zrovna nejlákavější barva pro muže, ale my jsme ji dokázali zkrotit a udělat z ní přednost. Úžasně jsme ji zkombinovali s barevnými košilemi, které se budou líbit každému elegánovi.

   o_P8280150-1

 

Student

Také si představujete studenty oděné spíše v džínách a triku, či v něčem obdobně ležérním? To ale nemusí být vždy pravda. Naše dva studenty jsme oblékli do kolekce Malaga. Pánská část této dvojice zazářila například  luxusním motýlkem vyrobeným z pravého hedvábí. Nebáli jsme se vložit tento typicky pánský módní doplněk ani do dámských outfitů, jelikož i naše něžná modelka Nikol vypadala skvěle se žlutým saténovým motýlkem.

 

Pánská „kabelka“

Už odzvonilo nošení věcí stylu „krteček a chobotnice“. „Krteček“ byl styl, kdy měli pánové velké, plné kapsy všelijakého obsahu. Což teprve styl „chobotnice“. To je ještě horší, jdete do obchodu, ale nemáte kapsy, klíče, mobil a peněženku držíte v ruce, což vám nemusí vadit zpočátku. Zvrat však nastává ve chvíli, kdy chcete nakupovat, prohlédnout si zboží a ohmatat si jej. Kam položit všechny ty věci a přitom neriskovat, že vám z nich někdo něco odcizí? Poté se z vás stává chobotnice, jelikož se vše snažíte držet v rukou. No, opravdu nic příjemného.

 

Proto pro vás máme exluzivní pánské tašky, do kterých pohodlně schováte svého mobilního miláčka, svazek klíčů a tolik důležitou peněženku plnou dalších ještě důležitějších věcí. Tašku si dáte crossbody a můžete vyrazit. Jsou od výrobce LASKARA, který vyrábí i dámské luxusní kabelky. Najdete je na našem e-shopu pod záložkou Kabelky a tašky.

 

 11-10150-10151 BIG-SMALL RED (3)

Záleží na věku?

Naše společnost po dlouhá léta odívá všechny věkové kategorie, od malých dětí, přes teenagery až po ty nejzralejší. Neobávejte se a zkuste vyzkoušet něco odlišného, jiného, co byste možná nenosili každý den. Ptáte se proč? Jelikož život je moc krátký na to, abychom litovali něčeho, co jsme nezkusili.

 

Běhají vám hlavou myšlenky jako „no, jasně, budu na stará kolena za šaška“ nebo snad „ve dvaceti se nebudu oblékat jako dědek“. Vše jde krásně zkombinovat, jen to chce trochu cviku , pár minut čtení našeho blogu a sledování aktuálních kolekcí. Stačí si vždy přečíst naše rady a prohlédnout si outfity, které pro vás pečlivě vybíráme.

    

 

Buďte IN, oblékejte Malagu!

 

Poděkování: Chtěli bychom na tomto místě poděkovat Společenskému domu v Břidličné za poskytnutí prostoru k nafocení studentské kolekce.

Zpět do obchodu